HARSEN

Je kunt in mijn salon terecht voor het harsen van: benen, armen, bikinilijn, bovenlip, kin en wenkbrauwen. En voor de mannen natuurlijk ook voor de rug en borstkas.

WENKBRAUWEN HARSEN

De wenkbrauwen worden over het algemeen altijd geharst. Bij het epileren van de hele wenkbrauw is harsen minder pijnlijk dan epileren. Alle haartjes inclusief donsharen worden verwijderd, waardoor je direct een strakkere lijn in je wenkbrauw krijgt. Veel mensen zijn bang dat de wenkbrauwen door het harsen smaller worden dan gewenst, dit is niet het geval. Wat normaal geëpileerd wordt zal nu geharst worden. Ik ga zelf altijd uit van een mooie volle strakke wenkbrauw die bij het gezicht past.

GEZICHT HARSEN

Ik werk met speciale hars voor het gezicht. Deze hars is gemaakt voor de gevoelige huid. Door de hars zit poeder, waardoor de deze niet te veel aan de huid plakt maar vooral aan de haren. Mocht je een hele gevoelige huid hebben, dan kunnen we proberen om extra talkpoeder te gebruiken.

LET OP!
Het is niet verstandig om je direct na een douche, zonnebank of sauna te laten harsen. De huid kan met harsen beschadigen, omdat deze dan zacht en week is.

LICHAAM HARSEN

Bij het harsen van het lichaam maak ik gebruik van azuleen hars voor de gevoelige huid. Deze hars plakt meer aan de huid, dan de hars die ik gebruik op het gelaat. De haren op het lichaam zijn stugger, staan dichter bij elkaar en de huid is dikker en steviger dan in het gezicht.

TIP!
Voordat jij je lichaam laat harsen raad ik je aan om je regelmatig in te smeren met bodylotion. Het kan de pijnverzachten, vooral bij mannen met borst- en rughaar. Bodylotion hydrateert niet alleen de huid, maar ook de haren. De poriën worden soepeler en de haren zachter, waardoor de haren makkelijker te verwijderen zijn. Wil je je nog insmeren voor het harsen? Doe dit dan ruim een uur van te voren, zodat het goed kan intrekken en de huid niet vet is, anders plakt de hars niet goed.