Cenzaa specialist

Waarom werk ik met Cenzaa?

Cenzaa is een natuurlijk product zonder chemische conserveringsmiddelen. De producten zijn niet getest op dieren en hebben een natuurlijke geursensatie door etherische oliën uit het verre oosten en niet omdat er parfum is toegevoegd. 
Zelfs mensen met een uitermate gevoelige huid kunnen dit product verdragen.Ik werk er graag mee omdat alles heerlijk natuurlijk geurt en zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.

Je kunt de lijn een beetje vergelijken met Rituals, alleen is het iets milder in geur. Rituals kan soms wat zware geuren hebben waardoor dit de hele dag kan blijven hangen. En een crème mag lekker geuren, maar het is niet de bedoeling dat deze de eventuele parfum overtreft.
Het is dus een echt wellness product dat je doet denken aan de geuren in een sauna of hammam.
Het voelt dan ook als een extra verwennerij voor je zintuigen als je dit product thuis gebruikt, en je je even waant in de heerlijke geursensaties uit het verre oosten.

CENZAA SEASONS

CENZAA SEASONS

Cenzaa Seasons – NWYRK!
Bij Cenzaa staan we nooit stil en zijn we continue op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Seizoenen, wensen en behoeften blijven immers steeds wisselen. Daarom verrast Cenzaa u ieder jaar met een unieke limited edition collectie.

It’s time to experience something special, something you’ve always wanted… Meet New York!

Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De New York city girl laat niets aan het toeval over. Perfecte haren en prachtige huidjes, alles wordt uit de kast gehaald om er fabulous uit te zien. Het motto: oud worden kan altijd nog. Succes is haar drijfveer. Goede huidverzorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis.

Cenzaa liet zich inspireren door de veelzijdigheid van deze stad en heeft voor het ultieme gevoel van exclusiviteit, luxe én het beste resultaat de NWYRK-collectie ontwikkeld. In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint.

Maak kennis met de beste producten en behandelingen op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Onze producten en behandelingen zijn geïnspireerd op een fantastische wereldstad. Deze luxe New York behandelingen zijn bruisend, net als de “Big Apple” zelf.

PROFUSION

PROFUSION

De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de `huidspecialist` voor uitdagende huidwensen en –problemen.

Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur door de Skin Therapist of Cosmedical Therapist.

U verwacht hoge kwaliteit en intensieve behandelingen. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden.

Door jarenlange ervaring weten wij bij Cenzaa dat professioneel huidadvies de basis vormt voor een succesvol huidresultaat. Hiermee heeft u een doelgerichte oplossing voor structurele huidverbetering.

THE WORLD OF CENZAA

THE WORLD OF CENZAA

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS
In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid. Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.

Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

COSMEDISCHE HUIDVERBETERING
Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

TECHNOLOGISCHE VERPAKKINGEN
Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn onze producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd. Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering! In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

PCN2® SYSTEM

PCN2® SYSTEM

IMet het PCN2® system is de volgende stap in cosmetica gezet. De nieuwste manier van samenstellen, zonder bijwerkingen maar oplossingsgericht. De Cenzaa producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering.

ALS EERSTE TER WERELD
In samenwerking met vooraanstaande labatoria – een team van farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten - ontwikkelde Cenzaa het PCN2® system. Deze revolutionaire uitvinding is gelieerd aan de medische wetenschap.

Gepatenteerde formules in ongekend hoge concentraties zijn in elk Cenzaa product verwerkt en heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Het PCN2® system zorgt voor een structurele verbetering in uw gezondheid, schoonheid en happiness.

  • PHYTOCEUTICAL hoogwaardige stamcelcomponenten
  • COSMECEUTICAL resultaat gerichte werkstofcomplexen
  • NUTRACEUTICAL maximale 'inside out' voedingsextracten
  • NEUROCEUTICAL optimale gezondheid en intens geluksgevoel