Behandelingen

Gezichtsbehandelingen 

“Gezichtsbehandelingen zijn een belangrijk onderdeel van de huidverzorging. Bij Schoonheidssalon Tessa bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan die passen bij jouw huidtype en -conditie. Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, en het hydrateren van de huid.

Harsen

“Harsen is een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Bij Schoonheidssalon Tessa bieden wij verschillende harsbehandelingen aan die passen bij jouw wensen en behoeften. Onze behandelingen zijn gericht op het bereiken van een gladde, haarvrije huid die langdurig aanhoudt.

Pedicure

“Je voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam en verdienen de nodige aandacht en verzorging. Bij Schoonheidssalon Tessa bieden wij verschillende pedicurebehandelingen aan die passen bij jouw wensen en behoeften. Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid van je voeten, het verminderen van pijn en ongemak, en het verbeteren van de uitstraling van je voeten.

× Hoe kan ik je helpen?