Een gezichtsbehandeling is een heerlijke manier om jezelf te verwennen en je huid te verzorgen. Bij Schoonheidssalon Tessa bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan met het merk Cenzaa. Cenzaa is een Nederlands merk dat zich richt op natuurlijke huidverbetering. De producten van Cenzaa zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen, minerale oliën of andere schadelijke stoffen. In deze blog lees je meer over de verschillende gezichtsbehandelingen die we aanbieden en hoe deze bijdragen aan een stralende huid.

Cenzaa Discovery Treatment

De Cenzaa Discovery Treatment is een korte gezichtsbehandeling van 30 minuten. Deze behandeling is ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch wilt genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling wordt je huid gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. Ook krijg je een ontspannende massage van je gezicht, nek en schouders. Na afloop voelt je huid weer fris en stralend aan.

Cenzaa Impressions Treatment

De Cenzaa Impressions Treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60 minuten. Tijdens deze behandeling wordt je huid intensief gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. Ook krijg je een ontspannende massage van je gezicht, nek en schouders. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciaal masker dat je huid extra voedt en verzorgt. Na afloop voelt je huid weer zacht, soepel en stralend aan.

Cenzaa Moments Treatment

De Cenzaa Moments Treatment is een luxe gezichtsbehandeling van 90 minuten. Tijdens deze behandeling word je volledig in de watten gelegd en geniet je van een ontspannende gezichtsbehandeling. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, peeling en hydratatie van je huid. Ook krijg je een ontspannende massage van je gezicht, nek, schouders, armen en handen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciaal masker dat je huid extra voedt en verzorgt. Na afloop voelt je huid weer stralend en zijdezacht aan.

Cenzaa Botanic Beauty Treatment

De Cenzaa Botanic Beauty Treatment is een natuurlijke gezichtsbehandeling van 60 minuten. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en verzorgen. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, peeling en hydratatie van je huid. Ook krijg je een ontspannende massage van je gezicht, nek en schouders. Na afloop voelt je huid weer fris en stralend aan.

Cenzaa Microdermabrasie

Cenzaa Microdermabrasie is een intensieve gezichtsbehandeling die geschikt is voor alle huidtypen. Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van je huid verwijderd met behulp van microkristallen. Hierdoor worden dode huidcellen en oneffenheden verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Na afloop voelt je huid weer zacht, glad en stralend aan.

Conclusie

Bij Schoonheidssalon Tessa bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan met het merk Cenzaa. Of je nu op zoek bent naar een korte behandeling of een uitgebreide luxe behandeling, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze behandelingen zijn gericht op natuurlijke huidverbetering en zorgen voor een stralende huid. Boek nu een afspraak en geniet van een ontspannende ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

× Hoe kan ik je helpen?