Mijn guilty pleasure, The Real Housewives of Beverly Hills.
Elk seizoen zie je de gezichten veranderen. Er wordt behoorlijk gesleuteld aan de neuzen lippen en ogen, om naar hun zeggen, er jonger uit te blijven zien. Uiteindelijk lijken ze steeds meer op een alien en is er geen gezichtsexpressie meer te zien.
Wat mij opvalt als de camera de gezichten niet optimaal kan filteren met de automatische glam filter, dat je zo nu en dan een glimp kan opvangen van hoe de huid er écht uitziet. Ondanks dat de chirurgen alles kunnen verbouwen en straktrekken blijf je wel je eigen huid behouden. Die natuurlijk ook nog geïnjecteerd en gelaserd kan worden met van alles en nog wat om het zo mooi mogelijk te houden.
Alleen zal de tijd, de huid uiteindelijk toch doen verouderen.

Veel mensen willen een snelle oplossing en het liefst dat ze er zelf zo min mogelijk voor hoeven te doen.
Toch blijft de basis van goede huidverzorging thuis en bij de schoonheidssalon.
’s ochtends en ’s avonds reinigen en hydrateren met goede producten en zo nu en dan een gezichtsbehandeling om de puntjes op de i te zetten zodat de huid mooi verzorgd blijft.

Ondanks dat de huid strak getrokken kan worden en opgevuld, zal de buitenkant toch dagelijks verzorgd moeten worden om mooi te blijven.
En dat wordt niet altijd zo serieus genomen, dat dit op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen.
In de salon kom ik ook mensen tegen die hun gezicht verfraaien met opspuiten of liften en dan alleen de wenkbrauwen nog bijhouden. En de huid als het waren om aandacht schreeuwt.
Er wordt veel geld geïnvesteerd in zonnebank, botox, fillers, permanente make-up, facelifts enz.
Maar goede verzorgings producten voor thuis worden niet altijd op waarde geschat.
Er is natuurlijk veel te verkrijgen op de markt. En wat is nou goed en wat werkt?

Ik leg het altijd zo uit als met parfum of sterke drank. Je hebt ea de toilette, ea de parfum en parfum. Hoe meer werkstoffen hoe sterker de geur en hoe langer het effect. Alcohol, hoe hoger het percentage hoe sterker en groter het effect.
Hierin kun je ook het prijsverschil terug vinden. Net als met verzorgings producten.
Hierin kan ik alleen voor de producten van Cenzaa spreken waar ik mee werk. Is dat deze een hogere concentratie aan werkstoffen hebben en dus meer en langer effect hebben op de huid. Daarbij is het een Nederlands product waardoor de prijs ook niet zo hoog opgevoerd hoeft te worden als geïmporteerde producten en bevat het geen chemische conserveringsmiddelen.
De lijn met het bedrijf is zeer kort, zodat producten ook snel aangepast kunnen worden als deze bijvoorbeeld reacties zouden veroorzaken. Op deze manier is de productlijn Cenzaa tot in de puntjes geperfectioneerd.
Meer info hierover kun je mij appen.

Maar wat ik probeer uit te leggen is dat ondanks alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om je gezichts aan te passen. Je uiteindelijk toch dagelijks je huid dient te verzorgen om mooi oud te worden. Ondanks we rimpels krijgen, kan onze huid er nog steeds mooi, fris en fruitig uit zien mét lachrimpels😁

Wil je meer weten of advies? App 0625237335

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

× Hoe kan ik je helpen?